Általános időkapszula

Az általános időkapszula a legalapvetőbb funkciókat kínálja: tehetsz bele leveleket és fényképeket, majd meghatározhatod, hogy mikor nyíljon ki a jövőben.

Hat különböző színű időkapszula közül választhatsz.

Ha az időkapszula hozzáférését nyilvánosra állítod, akkor a benne elhelyezett leveleket, fényképeket bárki megtekintheti, miután az kinyílt. Így nyilvánosan üzenhetsz a jövőnek.

Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy bárki láthassa az időkapszulád tartalmát, beállíthatod privátként is. Ekkor létrehozhatsz egy PIN kódot is. Ha ezt megadod az ismerőseidnek, családtagjaidnak, akkor ők megtekinthetik majd az időkapszulába helyezett leveleket, fényképeket, de rajtuk kívül más nem férhet hozzá. Így például üzenetet küldhetsz egy vagy több embernek a jövőben.

Miután összeállítottad az időkapszuládat, le kell zárnod azt. A lezárást követően senki, még te magad sem láthatod a tartalmát, mindaddig, amíg ki nem nyílik. A lezárást jól fontold meg, mert nem lehet a kapszulát kinyitni, ha később eszedbe jut, hogy még valamit tennél bele, esetleg változtatnál a tartalmán.

Nyugodtan próbálkozz a létrehozással! Az időkapszula bármikor törölhető, akkor is, ha még nem jött el annak a nyitási ideje. Törlés esetén az időkapszula minden adata és benne elhelyezett tartalma véglegesen elvész.